HTML

Szerelem visszaszerzés

Friss topikok

Linkblog

Visszaszerzed a szerelmed

Replay_Winner 2013.01.15. 12:00

Jelenleg kiüresedettség és fájdalom tölti be a szíved. Egész nap az jár a fejedben, vajon, hogyan kaphatnád vissza a szerelmedet, talán már próbálkoztál is valahogyan, de az kudarcba fulladt. Ilyen tanácstalan lehet, hogy még sosem voltál, abban az egyben van holtbiztos, hogy nagyon-nagyon jól jönne még egy utolsó esély.

De vajon tényleg jár egy ilyen esély? Valóban megkaphatod? Van lehetőséged a szerelmed visszahódítására?

Van.

Talán nem hiszel benne, hogy van még egy lehetőséged, hiába, hogy nagyon szeretnéd. Muszáj hinned benne, mert a visszahódítás során ez nagyon fontos. Különben is hogyan kezdhetnél bele valamibe egyáltalán, ha nem hiszel benne?

Egy kicsit szeretném megerősíteni a hitedet ebben és felvázolni, hogy miért is működhet a dolog. Először is a szerelem, egy ideiglenes dolog, és nem tart nem is szabad, hogy örökké tartson. Egy birtoklásvágyhoz hasonlítható, amikor a másik ember személyisége olyan ígéretes számunkra, olyan sok pozitív elvárásunk teljesül, hogy birtokolni akarjuk őt, természetesen nem tudatosan. Ez egy csodás érzés, de hosszútávon, ha nem válsz tudatossá, mindenképpen a szakadékba vezet az út.

Jelenleg te vagy az, aki fuldoklik a másik nélkül, te vagy az, aki birtokolni akarja a másik felet és gondolj bele, ellenkező esetben, ha te lennél az aki nélkül valaki nem tud élni, akkor nem biztos, hogy olyan kellemesen éreznéd magad. Ugyanis kialakulhat a másiktól való függés, ami már beteges és ijesztő a partner számára.

Ha most rögtön visszamenne hozzád a szerelmed és újra együtt akarna lenni veled, akkor az csakis a te számodra lenne előnyös, és neked is csak egy rövidke ideig. Mivel te kiélheted a függőségedet, de továbblépni ettől a szinttől nem tudsz, és a másik ember pedig meg van fojtva a kapcsolatban. A te személyes fejlődésed sehová sem haladna így. Tehát kijelenthetjük, hogy számodra most áldás, hogy volt szerelmed nem rohan vissza azonnal hozzád.

Meg kell változnod, szintet kell lépned. Ez néhány hét alatt sikerülhet, ha valóban akarod. Még most is úgy gondolod, hogy valóban akarod?

Ha túllépsz ezen a ragaszkodáson, a másik elvesztésétől való félelmen. Már alkalmassá is váltál, újra vonzó ember lettél. És ezt érezni is fogod magadon, sőt a környezetedben lévő embereknek is fel fog tűnni.

Nőj túl mostani önmagadon és az út nyitva áll. Tudom, most még szomorú vagy. Ez így van rendjén, még pár napot szomorkodj, sírhatsz is, ha ettől megkönnyebbülsz. Tűzz ki egy napot, mondjuk egy hét múlva, amikor elengeded ezt a szerelmi bánatot. Ezzel az állapottal csak magadnak ártasz, ha hosszútávon benne maradsz, és itt az egészségügyi károkról, amit ez okozhat, plusz a visszahódítás sikertelenségéről is beszélek.

Szóval, tűzz ki egy konkrét dátumot (néhány nap, vagy egy hét múlva), amikor elengeded a bánatot, és a tettek mezejére lépsz. De ne késlekedj sokáig, mert a szerelmed visszaszerzésének esélye napról napra csökken, ezért nem érdemes sokáig sajnálnod magadat.

Addig is konkrét segítséget itt találsz, ami vezetni fog téged, ezen az úton:

Szerelmed visszaszerzése

Címkék: visszaszerzem a szerelmem szerelem visszaszerzése szerelem visszaszerzés szerelem felélesztése

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelemvisszaszerzes.blog.hu/api/trackback/id/tr964978548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása