HTML

Szerelem visszaszerzés

Friss topikok

Linkblog

A Szerelem Visszaszerzése

Replay_Winner 2012.12.10. 15:00

A jó hír, hogy legtöbbször lehetséges az Szerelmedet visszakapnod. A "rossz" viszont az, hogy egy kis ideig eltarthat, míg a volt Kedvesed ismét visszajön hozzád.

Mert alapjában véve csak egy út van, hogy Szerelmedet újra visszaszerezd:
A tűz újra fel kell, hogy lángoljon benne irántad! Ezzel ténylegesen rendkívüli mértékben tudod Őt befolyásolni.

A leggyakoribb hibák

Ennél a helyzetnél mindenekelőtt fontos, hogy a széles körben elterjedt hibákat elkerüld. Ezen gyakran meglepődünk, de  egy szakítás után a legtöbb ember nagyon sokszor éppen az ellenkezőjét teszi annak, ami segítene a volt párja visszaszerzésében.

Néhány a leggyakoribb hibákból:

Kétségbeejtő magatartás:

A kétségbeejtő magatartás nagyon taszítóan hat, de ez csak egy a leginkább előforduló hibák közül szakítás után. A legjobb ellenszer itt az, hogy a saját méltóságodat és önbecsülésedet megőrizd, ahelyett hogy megpróbáld az Exedet ismételt pánik vezérelte akciókkal visszakapni.

Egy konkrét példa erre: Könyörögsz volt Szerelmednek, ajándékokat küldesz neki, rá akarod beszélni Őt az együtt maradásra. Az a legjobb módszer Exed érdeklődésének visszanyerésére, hogy méltóságteljesen viselkedsz és nem úgy, mint egy kis kutya.

A szakítás kezdetén egész normálisnak mondható, ha kétségbe vagy esve. Sőt a kezdeti kétségbeesés még a segítségedre is lehet, mert ez mutatja neki, hogy neked Ő nagyon sokat jelent. Viszont minél tovább tanúsítod ezt a kétségbeejtő magatartást, annál taszítóbb leszel az Exed szemében.

Túl gyakori kapcsolatfelvétel:


Hogy volt kedvesedet visszakapd, lehetőséget kellene adnod neki, hogy először hiányoljon téged. De ez csak akkor történhet meg, ha nem állsz vele állandó kapcsolatban.

A gyakori kapcsolatfelvétel a legjobb esetben ahhoz vezet, hogy az, hogy volt Szerelmed magától értetődően tartani fog tőled.
Rosszabb esetben fel fogod bosszantani Őt, vagy a kétségbeejtő kapcsolatfelvételeid miatt elveszíted a vonzó kisugárzásodat.

Sok párkapcsolati tanácsadó azt javasolja, hogy a párok tartsanak szünetet a kapcsolatban, annak érdekében, hogy az Ex barátjukat/barátnőjüket visszaszerezhessék. Egy ilyen szünet újra kíváncsivá teszi az Ex partneredet és a legtöbb esetben magától felveszi veled a kapcsolatot.

Több dolgot megtapasztalhatsz a párkapcsolatban tartott szünet előnyeiről és hátrányairól a továbbiakban.

Az Exedet túl gyorsan akarod visszakapni:

Nagyon elterjedt hiba az is, hogy az Exedet túl gyorsan akarod újra magad mellett tudni. Ha a legkisebb jelét is mutatja annak, hogy újra érdeklődik irántad, akkor azt NE kezeld elhamarkodottan! Rossz ötlet lenne, rögtön, volt Kedvesed első hívásánál szerelmi vallomást tenned neki.

Lehet, hogy először az Exednek is szüksége van egy kis távolságra. Sokkal jobb tehát, ha kis lépésekben enged vissza újra az életébe. A legjobban úgy tudnám szemléltetni, mint egy új kapcsolat kezdeti fázisát, amelynél az Ex barátodat/barátnődet lassan újra elcsábítod.

A helyes stratégia:

Miután néhányat a leggyakoribb hibák közül megnéztünk, amiket NEM szabad megtenned, ha Őt valaha is vissza szeretnéd kapni,
Most nézzük, hogy mit tehetsz azért, hogy Szerelmedet újra meghódítsd!

 
Szükséged lesz egy jó stratégiára

Egy ilyen stratégiával előállhatsz magadtól, vagy olyanhoz is nyúlhatsz, ami már több ezrek által le lett tesztelve. (erről mindjárt részletesebben beszélek*)

Minden kapcsolat más, és ezért kell a stratégiádat a saját személyiségedhez igazítanod, hogy sikerüljön Szerelmed visszaszerzése.

Az kiválasztott stratégiádnál mindenek előtt két dolgot kellene figyelembe venned:

- A szakításotok oka és
- Az eddigi kapcsolatod hossza az Exeddel.

Az eddigi kapcsolatod hossza fontos, hogy eldönthesd mennyi időd van, hogy az Ex barátodat/barátnődet visszaszerezd.
Ha tehát egy hosszabb kapcsolatod volt, akkor több időd van, hogy visszahódítsd Őt. De ha a kapcsolatod csak néhány hónapig tartott, akkor valószínűleg kevesebb esélyed van rá, hogy az Ex barátodat/barátnődet az első néhány hónap távollét után visszakaphatod (gyorsabban kell cselekedned).

A szakítás oka pedig annak eldöntésében fontos, hogy melyik stratégia lesz helyes a számodra. Ha tehát nagyon ragaszkodó voltál a szakítás előtt, és a bekövetkezte után is, akkor jól tennéd, hogyha ex Partnerednek egy kicsit több szabad teret adnál. Azonban ha túl kevés figyelmet fordítottál a kapcsolatotokban a volt Kedvesedre (tehát nem voltál valami odaadó partner), akkor most ezt bepótolhatod, annak érdekében, hogy visszahódítsd Őt.

*És most, ahogy megígértem, igen, van olyan stratégia, amely már több ezer pár kapcsolatát sikerre vitte és most te is lehetőséget kapsz, hogy megtapasztald az előnyeit és jól használva ezt az egyszerű, lépésről lépésre útmutatót, te is visszaszerezd azt az embert, akire mindig is vágytál.
Itt megtalálod ezt az útmutatót,
kattints ide az azonnali ingyenes segítséghez!:

Szerelmem Visszaszerzése

 

 

 

 

 

Címkék: visszaszerzés szakítás után visszaszerzem a szerelmem szerelem visszaszerzése szerelem visszaszerzés volt szerelmem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelemvisszaszerzes.blog.hu/api/trackback/id/tr282751455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása