HTML

Szerelem visszaszerzés

Friss topikok

Linkblog

Szerezd Vissza a Szerelmed Újult Erővel!

Replay_Winner 2013.02.20. 10:30

Van egy kapcsolat. Telnek a hónapok, a dolgokat viszi előre valami. Telnek az évek, a lendület valahogy elfogy. Valami kiüresedik és jön ez a mondat: „Úgy érzem kiszerettem belőled. A dolgok már nem a régiek.” Vagy: „Sajnálom, úgy érzem elmúlt a szerelem…”

Hál’ Istennek!

Bár erre az általános reakció az, hogy sokkot kapunk, de tulajdonképpen ennek örülni kéne és nem pedig szakítással megkoronázni az eseményeket. Miért is kéne ennek örülni? Nem, nem kergültem meg , arról van szó, hogy a világban minden változik pillanatról-pillanatra és így minden és mindenki képes a fejlődésre.

A párkapcsolatban lévő két ember is folyamatosan változik, így természetesen kettejük kapcsolata is, egymáshoz való viszonyulásuk is.

Amíg a szerelem tart és hajtja előre a kapcsolatot, nem kell tenni semmit érte, a dolgok csak úgy „maguktól” jönnek. Mintha felülnél egy hullámra és meglovagolnád, aztán ennyi volt. De a szerelem mindig elmúlik, valami történik, olyan mintha felébrednél és csalódottnak érzed magad. Na ekkor kezdődik kettőtök igazi párkapcsolata. Rengetegen ilyenkor szakítanak.

Ilyenkor kezdődne a közös munka és ilyenkor válik el, hogy valóban kellesz-e annak az embernek vagy csak jól esett neki meglovagolni valakivel a szerelem hullámát! Az emberek ekkor tulajdonképpen nem is párjukkal akarnak szakítani, hanem saját magukkal. Problémáik vannak, de nem gondolkodnak, hogy ezek a problémák ugyanúgy felütik a fejüket majd egy másik kapcsolatban is.

Azt kérdezheted talán, hogy „ha a szerelem elmúlik, fel lehet éleszteni? Újra lángra lehet lobbantani úgy, mint azelőtt?” A válaszom az, hogy igen, sőt még intenzívebb lehet a szeretet és a szerelem is kettőtök között. Talán ez most lehetetlennek tűnik, de meg lehet valósítani, a szerelem érzése visszaszerezhető.

De most még ne szaladj! Ha párod nemrég szakított veled, akkor a nyugalom és megfontoltság érzései kell, hogy betöltsenek, ha ez nem így lenne, akkor kezdhetsz is munkálkodni rajta. Ne feledd ilyenkor a kevesebb több.

Hogyha jól átgondoltad és már ma szeretnél tenni valamit azért, hogy volt pároddal újra együtt lehess, aztán elmélyítsd vele a kapcsolatodat, akkor itt találsz hozzá azonnali ingyenes segítséget:

Szerelem Visszaszerzés Azonnali Cselekvésterv

 

Címkék: szerelmi bánat visszaszerzem a szerelmem szerelem visszaszerzés szerelem felélesztése

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelemvisszaszerzes.blog.hu/api/trackback/id/tr795143704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása