HTML

Szerelem visszaszerzés

Friss topikok

Linkblog

Tegnap még szeret, ma pedig szakít – így szerezd vissza a szerelmet!

Replay_Winner 2012.12.20. 15:00

„Tegnap még azt mondta szeret, ma pedig szakított velem!”

Szomorú, de ez elég gyakori sztori szokott lenni. A kedvesed előző nap még szerelmét bizonygatja neked, aztán másnap, mintha nem is ő lenne, szakít veled, látszólag teljesen értelmetlen módon. De még is mi van a dolgok hátterében? Akkor ő most hazudott neked? vagy valami egészen másról van szó?

Néhány esetben előfordul, hogy az ex partner nem mondott igazat. Az érzelmi ömlengések lehettek csupán formaságok, szolgálhattak csupán arra, hogy megkapd, amit hallani szeretnél, aztán az illető is megkapja, amit a kapcsolattól szeretne. Ez egy tipikus szerelmi csalódás, amikor az egyik fél érez, a másik fél pedig kihasználja ezeket az érzelmeket. Ha ez így van, akkor mára ez számodra már kiderülhetett, ha visszapörgeted fejedben a kapcsolatotokat illetve abból, hogy a másik fél hogyan távozott és milyen kapcsolatai voltak előtted.

Az esetek nagy többségében viszont egy kommunikációs hibából adódó drámáról van szó. Ekkor párod valóban szeret és az a dráma az egészben, hogy még akkor is szeret, amikor kimondja a szakítást. Valamit próbál neked elmondani a kapcsolat alatt vagy próbál célzásokkal, jelekkel a tudtodra adni, de te persze ezt vagy nem érted, vagy nem is törődsz vele. Ő pedig belekeseredik, és hiába, hogy szeret, látja, hogy ez a kapcsolat nem fogja őt előre vinni, kilép belőle, heves érzelmek és fájdalom közepette (amit lehet, hogy elfojt). De ez az a szituáció, amikor még a legnagyobb esély van szerelmed visszaszerzésre.

Azonban, most hiába van esélyed, ha nem tudod, hogy hogyan kell ezzel élni és az egészet elrontod. Ez az egész ostoba szituáció arra „jó” volt, hogy enyhe sokkot okozzon neked, tudom és most nem ez a megfelelő ideg- és lelkiállapot arra, hogy őt visszahódítsd. Biztos úgy gondolod, hogy már pedig addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Nagyon jól gondolod, ám nem akárhogyan. Szerelmed visszaszerzését szépen fel kell vezetned és lépésről lépésre kell haladnod, a folyamat vége pedig az lesz, hogy visszamegy hozzád. A nehézség a feladatodban, az, hogy mire visszatér hozzád ex szerelmed, addigra rá kell jönnöd és tudnod kell kezelni azt a dolgot, ami miatt zátonyra futott a kapcsolatotok.

A legnehezebb dolog viszont az érzelmeid kezelése a visszahódítási folyamat alatt. Egy helytelen érzelmi kitöréssel mindent elronthatsz. Mindent. Nem az a célom, hogy riogassalak, bármennyire is úgy tűnhet, én azt szeretném, hogy legyen egy egészséges lélekjelenléted plusz önkontrollod és legyél tudatában annak, hogy ez elengedhetetlenül fontos a sikeredhez. Mindezd nem nehéz megtanulni, csupán alapvető szabályokat kell értelmezned, amit eddig még nem tettél meg (sem te sem a párod), mivel senki nem tanította ezt neked.

Ha nem akarsz elkésni és vissza akarod őt szerezni minél hamarabb, akkor el kell sajátítanod a sikeres párkapcsolat alapjait és érzelmeid helyes kezelését, hogy ez valóban sikerüljön neked.

Hogy mégis honnan? Itt el is kezdheted most a tanulást:

Segítség a szerelem visszaszerzéséhez

(kattints a linkre!)

 

Címkék: visszaszerzem a szerelmem szerelem visszaszerzése szerelem visszaszerzés hódítsd vissza szerelmed

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelemvisszaszerzes.blog.hu/api/trackback/id/tr55043319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása